Ägg
I helgen hade jag gäster och jag tänkte att jag skulle introducera ägg. Eftersom jag vet att jag får rätt stark reaktion när jag äter ett vanligt kokt ägg ville jag testa om jag tål ägg bättre när det är tex i en kaka. Jag bakade en kaka som jag har fått recept av min syster. Det innehåller bara saker som jag redan har ätit dvs rismjöl, bovetemjöl, mjölkfritt margarin, bakpulver, socker, vanlijsocker och ägg samt handplockade röda vinbär.
Tyvärr fick jag reaktion i form av gaser. Inte så mycket men lite. Testade en bit till på söndag och även måndag och det verkade vara samma reaktion. Tänker testa samma kaka vid ett annat tillfälle och se om det blir samma sak.
Sen i måndags har jag inte testat något nytt. Måste få magen bli lugn och sen ska jag testa mjölk och sojamjölk. Frågan är om sojamjölk kan vara gott? Återstår att se
Kommentarer
Trackback